Universitatea “Politehnica” din Timisoara este singura universitate din Timisoara clasificata in prima grupa a universitatilor din RO

Daniel Funeriu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă clasificarea universităților în conformitate cu prevederile din Legea Educației Naționale nr. 1/2011.

Evaluarea universităţilor desfasurata de catre Asociaţia Universităţilor Europene desfasurata in 2011 a împărțit universitatile în mai multe segmente: universități de cercetară avansată și educație, universități de educație și cercetare științifică, universități de educație și creație artistică, universiăți centrate pe educație. În funcție de clasificarea fiecărei instituții în una din cele patru segmente, se va aproba organizarea unuia sau a tuturor cicluri de învățământ din Procesul Bologna (licență, masterat, doctorat). Universitatea „Politehnica” din Timișoara este singura instituție de învățământ superioară din Timișoara aflată în primul segment, ca si universitate de categoria I – adica cu drept de a organiza toate cele 3 cicluri de studiu: licenta, masterat, doctorat si de alocare a unui numar mai mare de locuri pentru programele de doctorat, master si licenta.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont