Ca urmare a negocierilor purtate cu Microsoft și din dorința de a vă asigura condiții optime pentru desfășurarea activității dumneavoastră, Universitatea de Vest din Timișoara vă facilitează accesul gratuit la unul dintre cele mai utilizate instrumente software, suita Office 365 ProPlus.

Licențele de Office 365 pot fi instalate pe un număr de până la cinci dispozitive simultan. Prin această facilitate, vă încurajăm să utilizați software-uri cu licențe legale, descurajând astfel pirateria.

Office 365 este o subscriptie/abonament care include accesul la aplicațiile Office plus alte servicii activate prin Internet (servicii cloud).

Autentificarea se face cu credentialele contului de e-UVT.

https://login.e-uvt.ro/openid/

Se acceseaza la adresa https://www.office.com/

Veti selecta optiunea SIGN-IN, dupa care veti introduce username-ul aferent contului institutional(e-UVT).

Cum instalati programul?

Dupa ce v-ati autentificat pe https://www.office.com/ selectati
Install Office apps –> Office 2016.

Dupa pasii de mai sus urmeaza selectarea locatiei pentru descarcare. Dupa finalizarea descarcarii deschideti kit-ul de instalare Office, urmand pasii din aplicatie.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont