Se pare ca saptamana trecuta noul Ministrul al Educaţiei, Valentin Popa, a semnat un ordin care prevede că, începând cu aceasta luna, se măresc bursele studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare finanţate de stat ( insa doar la forma de învăţământ cu frecvenţă).
Concret, pentru studenţii doctoranzi înmatriculaţi în anii I şi II de studii, bursa creşte de la 1.450 de lei la 1.550 lei.

Asadar conform cu noua lege pentru studenţii doctoranzi înmatriculaţi în anii III şi IV de studii, bursa creşte de la 1.680 de lei la 1.800 lei, o crestere cu nici 200 de lei. O marire destul de mica dar desigur importanta pentru viitori doctoranzi.

Fondul pentru alocarea burselor doctorale din bugetul alocat Ministerului Educaţiei Naţionale se constituie în funcţie de numărul de studenţi doctoranzi, cu frecvenţă, cetăţeni români sau cetăţeni ai celorlalte state membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene, înmatriculaţi în baza cifrei de şcolarizare.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont