Abonamentele RATT pentru studenti – din nou pe baza cardurilor securizate!

În urma memoriului şi cererilor făcute de organizaţiile studenţeşti din municipiul Timişoara, în şedinţa extraordinară din 07.02.2012 Consiliul Local al Municipiului Timişoara a modificat Protocolul de acordare a facilităţilor la transportul în comun, astfel încât reducerea la transportul în comun pentru studenţi se va acorda din nou în baza cărţii de identitate şi a unui card securizat (fiind acceptate cardurile Euro<26, OMNIPASS, StudCard şi ProTimişoara).

Din cauza procedurilor birocratice ce trebuie îndeplinite, probabil va mai dura câteva zile până când hotărârea la ajunge la toate ghişeele RATT şi va fi pusă în aplicare. Important este că ea există, şi în perioada următoare lucrurile vor reveni la normal.

Cardurile de călătorie ale RATT pentru studenţi vor fi eliberate la chioşcurile RATT, iar evidenţa acestora se păstrează în format electronic.

Pentru alte eventuale facilităţi acordate studenţilor, Regia Autonomă de Transport Timişoara poate încheia protocoale cu universităţile din oraş şi cu organizaţiile studenţeşti.

„Gratuităţile şi reducerile acordate în anul 2012 pentru transportul public local de persoane, prin curse regulate, se vor acorda până la concurenţa sumei aprobate prin bugetul local”, precizează reprezentanţii Primăriei Timişoara.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont