Majoritatea celor tinerni studenţi provin din Tunisia – cinci persoane, iar restul de trei sunt din Nigeria, Iordania şi Israel. Aceştia au fost amendaţi cu o sumă totală de 4.800 lei. Patru dintre cei opt sunt studenţi la universităţi din Cluj-Napoca şi au fost îndrumaţi să se prezinte în teren de 48 de ore la sediul Serviciului pentru Imigrări pentru a-şi reglementa şederea.

Ceilalţi patru, însă, au fost exmatriculaţi în cursul anului universitar, astfel că pe numele acestora au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României. În consecinţă aceştia sunt acum obligaţi să părăsească ţara, în termen de 15 zile.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont