Fondata in 1995, Organizatia Studentilor Farmaciesti (OSF), dupa numai un an de activitate sub titulatura de membru asociat in IPSF (International Pharmaceutic Students Federation), organizeaza primul concurs din Romania sub licenta acestei organizatii : Comunicarea cu Pacientul. Concursul, alaturi de cel de Aptitudini Clinice si Sesiunea de Comunicari Stiintifice, continua sa se desfasoare cu succes in cadrul Congresului National al Studentilor Farmacisti, aflat la editia a V-a in martie 2005.

In urmatorii ani OSF se afirma pe plan social, atat universitar, cat si national, prin sustinerea drepturilor studentesti (burse, cazari, tabere, camine), avand reprezentanti atat la nivelul Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, cat si in calitate de membru al Uniunii Studentilor din Romania.

Afirmarea organizatiei pe plan profesional se realizeaza prin punerea bazelor Federatiei Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania in 1997 care, incepand cu anul 2005, este membru deplin IPSF si EPSA ( European Pharmaceutic Students Association). Aceasta apartenenta innobileaza, astfel, cei 10 ani de activitate OSF.

Misiunea organizatiei pentru studenti?

 

– formarea de profesionisti in domeniul farmaceutic prin dezvoltarea anumitor abilitati specifice.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont