Peste 12.300 de absolventi de liceu si-au depus, in perioada 16-23 iulie 2012, dosarele de admitere la cele 21 de facultati din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Cele mai multe candidaturi la liniile de studii la zi au fost înregistrate la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – 1.941 de dosare depuse pentru cele 668 locuri scoase la concurs, Facultatea de Geografie – 1.355 de dosare depuse pentru cele 410 locuri existente şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării – 1.271 de dosare depuse pentru ocuparea celor 450 de locuri.
Înscrierile la cele 21 de facultăţi ale Universităţii Babeş-Bolyai se desfăşoară în perioada 16-24 iulie 2012, urmând ca rezultatele finale ale procesului de admitere să fie afişate până în data de 31 iulie 2012.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont