De multe ori intalnim oameni  care ne dezamagesc si regretam faptul ca au aparut in viata noastra. Ce ar fi daca ne-am da seama ce se ascunde in sufletul omului doar dintr-o privire? Se pare ca exista o solutie, buzele spun foarte multe despre sufletul si caracterul omului:

Forma si grosimea buzelor iti dezvaluie caracterul

Buzele groase

Bine desenate pe un zâmbet larg, indică gust pentru lux, dar şi un temperament generos. Femeile şi bărbaţii cu buze groase sunt foarte vorbăreţi.

Pline, cu volum, în formă de inimioară

Arată că persoana respectivă este foarte afectuoasă şi sensibilă. Femeile cu astfel de buze au un instinct matern pronunţat, dovedindu-se mame bune, grijulii. Te poţi baza întotdeauna pe o prietenă din această categorie, când ai o problemă. Va face tot ce ştie ca să te scoată din necaz.
Subţiri şi lungi,

Denotă un caracter precaut, calculat. O persoană cu buze subţiri nu va fi cel mai bun companion într-o excursie, fiindcă nu agreează aventura. La ea totul este pus la punct, măsurat, ordonat. De aceea nu reuşeşte să se bucure din plin de plăcerile vieţii şi nici nu poate să împărtăşească sentimente profunde. Este o fire introvertită, nu scoţi nimic uşor de la ea.

Femeile cu buze groase, dispuse la aventuri

Femeile cu buze cărnoase sunt considerate sexi şi atrăgătoare. Conform unui studiu american, cele care au aceste trăsături sunt percepute de bărbaţi ca fiind mai disponibile pentru întâlnirile amoroase decât pentru o relaţie serioasă.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont