Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași a câștigat prima ediție din România a “CFA Institute Research Challenge”, o competiție a celor mai prestigioase școli de business internaționale care se desfășoară anual sub auspiciile CFA Institute și urmează cele mai bune practici profesionale în cercetarea și analiza investițională.

Competiția a avut loc în data de 9 martie 2013 la București și a reunit reprezentații celor mai importante școli de economie din România: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Echipa care a reprezentat universitatea a fost formată din Beatrice Ioana Bordeianu, Horia Ciochină, Marinela Dinică, Bogdan Temneanu și Cătălina Alexandra Vîrlan, masteranzi în cadrul “Finance and Risk Management” (FRM), program organizat începând din 2010 de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași în colaborare cu Facultatea de Economie și Afaceri (FEB) din cadrul Universității din Groningen. Cei cinci studenți au fost coordonați de către Bogdan Bilaus, în calitate de mentor din partea CFA Society România, și Silviu Ursu, profesor și coordonator al programului de masterat “Finance and Risk Management”, și au demonstrat că abilitățile și cunoștințele obținute în cadrul masteratului, al cărui curriculum este armonizat cu cel al programului CFA, oferă garanția unei perfomanțe ridicate în analiza investițională și cercetarea economică.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont