Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni, împreună cu Facultatea de Informatică Iaşi lansează pentru tinerii ieseni proiectul „FII Practic”, ediţia 2013. Viziunea acestuia este de a investi direct în cunoştinţele tinerilor liceeni şi studenţi din Iaşi. Proiectul este practic o oportunitate de dezvoltare pe plan profesional.

„Întotdeauna am sprijinit proiectele Asociaţiei Studenţilor Informaticieni Ieşeni pentru că acestea sunt proiecte interesante care aduc un câştig şi facultăţii. Astfel ne promovam şi noi, vedem care mai sunt cerinţele angajatorilor, iar participanţii la seminarii pot vedea ce facem noi în această facultate”, a declarat Adrian Iftene, decanul Facultăţii de Informatică din Iaşi.

Scopul proiectului FII Practic îl constituie îmbunătăţirea abilităţilor parcipanţilor din domeniile Graphic Design, Web – Front-end/Back-end Development, Android Development, Game Development şi Project Management prin şase sesiuni de training care vor avea loc începând cu data de 22 februarie 2013.

Pentru a participa la sesiuni, liceenii şi studentii trebuie să se înscrie pe site-ul proiectului prin completarea unui formular de aplicare. Imediat după închiderea sesiunii de aplicaţii, din totalul de aplicanţi vor fi aleşi 375 de cursanţi astfel:

Android Development – 50 de cursanţi;
Design Grafic – 50 de cursanţi;
Web Development (Front-End) – 50 de cursanţi;
Web Development (Back-End) – 50 de cursanţi;
Game Development – 100 de cursanţi;
Project Management – 75 de cursanţi.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont