Studentii de la politehnica  pot completa deja fişele tip prin care solicită cazare, urmând să le predea administratorilor de cămin pentru aprobare.

Până la data de 14 iulie, vor fi deschise toate căminele studenţeşti, cu un tarif de 4 – 5 lei/zi. După această dată, numai cinci clădiri din campus rămân deschise: T4 pentru studenţii de la ciclul de licenţă sau master, T2 pentru doctoranzi, T20 scara A, T21 şi T8 pentru studenţii căsătoriţi, doctoranzi sau care au locuit acolo pe perioada anului universitar.

Tarifele variază de la 8 lei la 11 lei/zi pentru studenţi, în funcţie de condiţiile din cameră, şi de la 5,5 la 7,5 lei/zi pentru doctoranzi. Pentru alte persoane, precum candidaţi la admitere, însoţitori, candidaţi la concursul pentru definitivat sau gradul II, studenţi de la alte universităţi, preţurile se încadrează în intervalul 15 – 18 lei/ zi. Doar două cămine vor rămâne deschise pe timpul verii în campusurile Universităţii „Al.I. Cuza“ – C11 din Codrescu, destinat familiştilor, salariaţilor şi doctoranzilor, şi C3 din Târguşor Copou.

Tarifele variază, în funcţie de motivaţia solicitării. Astfel, în cazul studenţilor care vor cazare pentru activităţi didactice, preţurile sunt de 10 lei/zi în C11 şi 15 lei/zi în C3, iar pentru alt tip de activităţi, cresc cu 5 lei. Persoanele din afara instituţiei, în schimb, vor plăti preţuri mult mai mari, de la 40 de lei/loc/zi la 80 de lei, în regim de ocupare single a unei camere. Avantajaţi vor fi doar absolvenţii de liceu care se înscriu la admitere la UAIC, aceştia urmând să plătească 10 – 15 lei. Cererea de cazare trebuie avizată de facultate, dar şi de directorul general administrativ sau de reprezentanţii Direcţiei de Servicii Sociale Studenţeşti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont