La sfârşitul acestei săptămâni, studenţii care au depus cereri pentru a se caza în căminele Universităţii „Ovidius“ Constanţa, sunt chemaţi să-şi ia camerele în primire.

Reprezentanţii instituţiei au anunţat că s-a încheiat perioada de depunere a cererilor pentru locurile în cămine, pentru anul universitar 2012 – 2013, şi că în zilele de 28 şi 29 septembrie, la cantina unităţii de învăţământ superior (etaj), de pe B-dul Mamaia nr. 124, va avea loc distribuţia camerelor. Potrivit reprezentanţilor Biroului de promovare şi relaţii publice, pentru anul acesta au fost depuse aproximativ 1.550 de cereri, însă universitatea dispune doar de 1.410 locuri deşi, faţă de anul trecut, acestea au fost suplimentate cu 168. Astfel, 140 de cereri vor rămâne neonorate. Preţul de cazare pentru studenţi este de 250 de lei pe lună, pentru un loc în cămin.

Potrivit Regulamentului de cazare, care a fost revizuit anul acesta, în vară, în căminele studenţeşti se cazează studenţi şi personal angajat care au domiciliul stabil în afara centrului universitar, în următoarea ordine de priorităţi: studenţii de la învăţământul de zi bugetat care au locuit, în anul anterior, în cămin, au depus cerere de cazare în termen, în ordinea descrescătoare a mediilor – cazarea trebuie să respecte criteriile performanţei profesionale; studenţii români orfani de ambii părinţi şi cei proveniţi din casele de copii; studenţii care au o bogată activitate în O.N.G.-uri studenţeşti cu drept de reprezentativitate a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, propuşi de către acestea; studenţii care au părinţi cadre didactice; familiile de studenţi (ambii soţi studenţi); studenţii străini bursieri ai statului român şi studenţii veniţi la studii prin programe europene; studenţii de la învăţământul bugetat din anul I care au depus cerere de cazare în termenele prevăzute; doctoranzii; studenţii cu taxă care au locuit în cămin în anul universitar anterior şi care au depus cerere de cazare în termen.
Prețuri cazare:

Student la forma de învățământ cu taxă – 250 RON

Student la forma de învățământ fără taxă – 150 RON

Destinație Cămin FN 3:

– Cazare delegații din universitățile din țară sau străinătate cu care Universitatea „Ovidius” are parteneriate;

– Cazare participanți congrese, simpozioane sau manifestări științifice;

– Cazare delegații oficiale (BNR, Institutul „N. Iorga” București etc.)

Locuri de cazare:

Cămin FN2 – 468 locuri

Cămin FN1 – 210 locuri

Cămin C1 – 256 locuri

Cămin C2 – 396 locuri

Cămin Pârvan – 80 de locuri

TOTAL LOCURI: 1.410 LOCURI – 2012

TOTAL LOCURI: 1.242 LOCURI – 2011

Regulament cazare

Zile cazare: 28 – 29 septembrie 2012, la cantina universității, etaj, de pe bulevardul Mamaia nr. 124.

In caminele Universitatii Ovidius din Constanta pot fi cazati studenti care nu au domiciliul stabil in municipiul Constanta, care nu au avut abateri disciplinare si nu au fost sanctionati disciplinar, in urmatoarea ordine de prioritati:

– studenti bursieri romani, cursuri de zi;

– studenti nebursieri romani cu probleme sociale deosebite,cursuri de zi -fara taxa;

– student nebursieri romani, de la invatamant de zi, fara taxa;

– studenti de nationalitate romana , cetateni ai altor tari, bursieri ai statului roman;

– studenti straini bursieri ai statului roman;

– doctoranzi straini ai statului roman sau cursanti la alte forme de studiu postuniversitarele baza de burse acordate de statul roman;

– studenti romani de la cursurile de zi, cu taxa.

Protocol cu Hotelul Tineretului

Reprezentant oficial coordonare cazări: director educativ – lect.univ.dr. ec. Cristian Moșnianu

Pentru relații privind cazările – asist. univ. dr. Daniel Citirigă, purtător de cuvânt


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont