Universitatea din Craiova oferă candidaților care susțin examen de admitere în anul universitar 2019/2020, probă scrisă (licență, master, doctorat) cazare gratuită în Căminul studențesc nr.1. Cazarea se realizează în baza legitimației de concurs și a actului de identitate.

In conformitate cu Regulamentul propriu şi Metodologia privind organizarea si desfăşurarea concursului de admitere (art. 6), candidaţii la studii universitare de licenţă care au obţinut în perioada studiilor liceale, distincţii, la olimpiadele şcolare naţionale sau internaţionale, vor fi admişi pe locuri finanţate de la buget, fără susţinerea concursului de admitere.

Lista olimpiadelor naţionale sau internaţionale se poate consulta pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, secţiunea învăţământ preuniversitar: https://www.edu.ro/olimpiade- si-concursuri

Regulamentul de organizare şi desfăşurare concurs de admitere (aici).

Informaţii

Admitere Facultăţi

Panou

Admitere

Program

Admitere

Automatică, Calculatoare şi Electronicăaiciaici
Agronomieaiciaici
Dreptaiciaici
Economie şi Administrarea Afaceriloraiciaici
Educaţie Fizică şi Sportaiciaici
Horticulturăaiciaici
Inginerie Electricăaiciaici
Litereaiciaici
Mecanicăaiciaici
Ştiinţeaiciaici
Științe Socialeaiciaici
Teologie ortodoxăaiciaici

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont