Facultatea de inginerie mecanica, industriala si maritima Ovidius: Sesiune: conditii de examinare

1. INTRAREA ÎN  EXAMEN SE FACE PE BAZA CARNETULUI DE STUDENT, IAR PROFESORUL EXAMINATOR ESTE OBLIGAT SA TREACA NOTA IN CARNET.
2. STUDENTII CARE NU AU ACHITAT TAXELE DE SCOLARIZARE NU VOR FI PRIMITI IN EXAMEN.
3. TERMENUL MAXIM PENTRU ACHITAREA TRANŞELOR 1 ŞI 2 DIN TAXA DE ŞCOLARIZARE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2011-2012 ESTE 20.01.2012(CONF. CONTRACTULUI DE STUDIU SEMNAT DE STUDENT CU U.O.C)
4. STUDENTII CARE SE AFLA IN PRELUNGIRE DE SCOLARITATE TREBUIE SA PREZINTE LA INTRAREA IN EXAMEN CHITANTA DE RECUPERARE A CREDITELOR(NR. CREDITE DISCIPLINA  X 90 LEI/CREDIT) SAU TRANSA 1 SI 2 DIN TAXA(CEI CARE PLATESC ANUL UNIV. INTEGRAL)

PENTRU SUSŢINEREA EXAMENELOR RESTANTE, STUDENŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ TOATE CONDIŢIILE DE PREZENTARE ANUNŢATE ŞI SOLICITATE DE CADRELE DIDACTICE TITULARE ALE DISCIPLINELOR RESPECTIVE.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont