Avatar poster

Avatar poster


GEN:ACTIUNE/THRILLER/SCI-FI AN:2009 DURATA:162 MINUTE


Jake, un fost soldat este trimis pe planeta Pandora unde se afla o colonie umana indepartata.Aici oamenii colectau resursele minerale de pe planeta.
O data ajuns Jake pune la indoiala ordinele primite si cu riscul de a nu mai ajunge acasa vreodata lupta de partea bastinasilor impotriva oamenilor.Acestia din urma posedau o tehnologie ce le permitea sa posede corpurile bastinasilor folosindu-le asemenea unor avatare.


Filmul este foarte bun si merita vazut: grafica filmului este extraordinara, se vede ca mai mult de 80 la suta din film este realizat de pe computer.Poveste filmului este mai mult decat reusita si te tine cu sufletul la gura pe toata durata filmului.Regizorul acestui film este James Cameron, acelasi care a regizat si capodopera „Titanic”.Se vede geniul acestui regizor talentat.Filmul a fost nominalizat la 4 Golden Globes. Merita !

Tags:
1 Comentariu
  1. sena 14 ani în urmă

    vazut.!! e un film bun nimic mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont