Bazele informaticii economice

Cel mai bogat latino-american se numeste Carlos Slim Helu si ocupa a treia pozitie in topul Forbes „Cei mai bogati oameni din lume”.

S-a nascut in 1940 in Mexic si la 21 de ani si-a luat licenta de inginer. La moartea tatalui a preluat averea familiei si a dus-o pe culmi nebanuite. A detinut functia de vicepresedinte al Bursei de Valori Mexicane si pe cea de presedinte a Asociatiei Mexicane de Brokeraj.

Averea sa considerabila a fost obtinuta la bursa de valori, Carlos facand investitii in cele mai variate domenii si conducand astazi un lant de supermarketuri, o companie de servicii financiare online, un lant de restaurante si o companie de tigari.

Bokeri celebri

Probabil ca meseria de broker este una dintre cele mai epuizante meserii, cu o rata de stres incredibila, dar in final, una din cele mai profitabile activitati cu care iti poti ocupa timpul…

– Larry Buster Crabbe, a devenit broker dupa ce a renunta la cariera cinematografica.

– Brian Dennehy, actor foarte popular, cunoscut datorita rolurilor din filme precum Rambo, Best Seller sau Tommy Boy.

– Edward Francis Hutton: cofondator al firmei E.F.Hutton & Co.

– Michael Milken, creatorul pietii de obligatiuni sub rata de investitie, motiv pentru care a fost condamnat la inchisoare.

– Martha Stewart, autoare a numeroase carti si articole, gazda adoua show-uri de televiziune.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont