Burse din partea marilor companii pentru studentii din Cluj

Marile companii acordă în fiecare an burse private studenţilor din Cluj. Tinerii au şanse să se şi angajeze la firmele care i-au ajutat.

Ursus acordă în fiecare an câte 10 burse. Compania a cerut universităţilor numele studenţilor cu media 10 şi contul lor în bancă pentru a le vira banii – 400 de lei pe lună. „Cu tineri ca bursierii URSUS proaspat aleşi, suntem încrezători că atât comunitatea clujeană, cât şi societatea românească, în general, vor fi pe mâini bune în viitor”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Concernul Tenaris Silcotub a acordat 42 de burse unviersităţilor din România. O bună parte din aceste burse s-au dus la studenţii de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Bursele „Roberto Rocca” acordate de concernul Tenaris Silcotub se dau studenţilor de la inginerie mecanică, ştiinţa şi ingineria materialelor (metalurgie), inginerie electrică, inginerie chimică, automatizări industriale şi ingineria petrolului şi gazelor.

Compania Nokia a oferit 30 de burse studenţilor Universităţii Babeş-Bolyai cu o valoare medie de 700 de lei pe lună pentru fiecare student. Alte companii care au contribuit cu burse sau chiar au angajat tineri absolvenţi de unversitate clujeni sunt : Genpact, BRD, Excon, Softvision şi Emerson.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont