Serviciul German de Schimb Academic (DAAD, Deutscher Akademischer Austausch Dienst) deschide apelul la candidaturi pentru ofertele de burse pe anul universitar 2018 – 2019. Bursele sunt destinate doctoranzilor, cercetătorilor și cadrelor didactice, aceștia având astfel posibilitatea de a participa la mobilități de studiu în universități din Germania.

Programele de burse lansate de DAAD sunt:

1. Burse de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători – Burse de scurtă durata (1 – 6 luni);

2. Stagii de cercetare pentru cadre didactice și cercetători (1-3 luni);

3. Program de reinvitare pentru foști bursieri (1-3 luni);

4. Burse pentru artiști și arhitecți – Stagii de lucru pentru cadre didactice universitare (1-3 luni).

Data limită de aplicare pentru toate cele patru programe este 1 mai 2018, pentru stagiile care încep între lunile decembrie 2018 și mai 2019.

Stagiile de cercetare finanțate de DAAD sunt cu predare în limba engleză. În acest caz, limba în care se desfășoară proiectul de cercetare trebuie să fie menționată în scrisoarea de invitație.

Bursele DAAD sunt compatibile cu alte burse, finanțate de statul roman. În aceste cazuri se ține cont de anumite prevederi.

Informații suplimentare despre programele de burse DAAD se pot obține de la adresa de e-mail: info@daad.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont