Uniunea Europeană (Comisia Europeană / Direcția generală Educație și Cultură) oferă un număr mare de burse absolvenților de facultate care provin din ţările partenere din cadrul Politicii Europene de Vecinătate (PEV), pentru studii post-universitare la Colegiul Europei, pe parcursul anului universitar 2014-2015.

Bursele oferite de UE acoperă cheltuielile academice, cazarea, masa și costurile de călătorie.

Potrivit MAEIE, țările vizate pentru aceste burse europene sunt: Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Egipt, Georgia, Israel, Iordania, Liban, Libia, Moldova, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia și Ucraina.

Accesaţi următorul link: www.coleurope.eu/website/study/admission/scholarships/scholarships-university-graduates-coming-european-neighbourhood

Procedura de selecție:

1. Candidații sunt rugați să viziteze site-ul web al Colegiului www.coleurope.eu și verificați informațiile necesare în „Programele postuniversitare” și „admitere”: cerințele de admitere și cerințe lingvistice.

2. Candidații trebuie să înregistreze și să aplice on-line (de admitere / aplica on-line).

3. Candidații trebuie să imprime formularul de cerere si sa il trimita prin poștă la Oficiul de Admitere al Colegiului Europei (adresa: Dijver 11, BE-8000 Brugge), cu documentele solicitate (nota explicativă cf.).

4. După expirarea termenului limită, toate cererile vor fi evaluate de către departamentele de studiu la Colegiul Europei și o preselecție se va face. Candidații preselectați vor fi invitați la un interviu (telefonic), cu profesori / asistenți ai departamentului (e) pentru care au aplicat. Deciziile finale privind admiterea și burse vor fi luate după ce toate interviurile ale candidaților din țările PEV. Candidații vor fi contactați prin e-mail.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont