Invatamantul la Distanta este o forma flexibila de invatamant care ofera studentilor posibilitatea de a-si administra propriul proces de invatare in program comasat, in cadrul institutiei de invatamant organizatoare. Avand avantajul unui proces de invatamant flexibil, teoretic studentul se poate inscrie indiferent de orarul de lucru sau de varsta.
Invatamantul la Distanta este caracterizat de faptul ca intalnirile fata in fata dintre studenti si profesori au loc o data la 2-3 saptamani, de regula sambata sau duminica.

Pentru a putea realiza in cele mai bune conditii un astfel de program de invatamant este necesara o dotare tehnica si un mod diferit de abordare a procesului didactic. Studentii sunt instruiti si evaluati cu ajutorul unor instrumente moderne si dupa metode noi, la acelasi nivel cu institutiile de invatamant superior din Europa.

Conditii superioare de studiu
Oferirea unor conditii superioare de studiu, cei mai buni specialisti in domeniu, sunt numai cateva din obiectivele Departamentul de Invatamant la Distanta al Universitatii din Bucuresti.

Campusul Virtual
La Universitatea din Bucuresti, ca mijloc de instruire si comunicare pentru invatamantul la distanta, se foloseste din anul 2003 Campusul Virtual UniBuc. Acesta reprezinta o platforma electronica foarte eficienta atat in pregatirea studentilor la forma de invatamant la distanta dar si pentru evaluarea acestora. El ofera informatii rapide, actualizate si structurate, intr-o forma accesibila studentilor de toate categoriile.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont