pub.ro

Campusul  Leu  se  află  în  apropierea  stației  de  metrou  Politehnica.  Este  un  campus  destul  de  mare care  cuprinde  Căminul  Leu  A  –      căminul  Politehnicii,  Căminul  Leu  C  –   căminul  Politehnicii  și  al Universității, o cantină, Facultatea de Electrotehnică și Telecomunicații, un parc, teren de tenis, teren de baschet, foișor. Este un campus înverzit, mereu populat. Găsești xeroxuri, o teresa unde găsești mancare  la  prețuri  destul  de  mici.  Mai  mult,  ai  si  alte  posibilități  de  distracție:  biliard,  karaoke  în fiecare sâmbătă, seara de folk în fiecare joi.

Mai mult, campusul este situat într-o zonă foarte frumoasă: la doar 1 stație este Gradina Botanică, Palatul Cotroceni este la doar 30 de metri. La doar 5 minute este și AFI Cotroceni Mall, iar la 3 stații Cora  Lujerului.  În  afară  de  metrou,  pe  lângă  campus  trec  multe  autobuze  spre  toate  zonele importante.

Descriere campus LEU

Complexul Studentesc Leu, situat in B-dul Iuliu Maniu nr. 1 – 3 , sector 6, Bucuresti, este compus din 2 camine (A LEU si C LEU), facultatea de „Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei”, o cantina, un bufet cu servirea la mese, o spalatorie, un dispensar medical, etc.

Cele 2 camine apartinand U.P.B. sunt dispuse:
• A LEU: camere de trei locuri cu grup sanitar propriu
• C LEU: camere cu doua locuri, lavoar in camera si grupuri sanitare comune la capetele culoarelor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont