Cluburi pentru studenti, Bucuresti: intrare gratuita in Club Maxx – vis-a-vis de Politehnica

Maxx      –  Splaiul  Independenţei,  nr.  290.  –   Este  un  club  special  pentru  studenţi,  aceştia  având  intrarea  gratuită  de   duminică până vineri pe baza carnetului de student….Situat vis-a-vis de intrarea în Politehnica, localul este unul dintre   cele mai cunoscute şi mai căutate cluburi din zonă.

Clubul studentilor de la Politehnica

Tinerii îl apreciază atât pentru discoteca modern amenajată, cât şi    pentru specialitatea casei, pizza Maxxima… În fiecare seară a săptămânii au loc petreceri  cu fotomodele, dansatoare şi    DJ. Maxx Club organizează petreceri personalizate şi oferă posibilitate de închiriere. http://www.clubmaxx.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont