Universitatea Bucureşti anunţă lansarea unei campanii umanitare pentru salvarea profesoarei Adela Rogojinaru – conferenţiar doctor la Facultatea de Litere, care a fost diagnosticată cu cancer de piele cu metastaze şi are nevoie urgentă de tratament cu citostatice.

„Universitatea din Bucureşti anunţă, prin decizia Consiliului de Administraţie din data de 5 septembrie 2012, campania umanitară de strângere de fonduri pentru un membru marcant al comunităţii sale academice, dna Adela Rogojinaru, conferenţiar doctor la Facultatea de Litere . Vă cerem sprijinul financiar pentru doamna Adela Rogojinaru, om cultivat şi drept, de o onestitate şi o decenţă remarcabile, bun specialist şi bun dascăl totodată, şi, în egală măsură, apropiată de studenţi. În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit generaţii întregi de studenţi în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice şi a muncit cu foarte multă dedicaţie pentru învăţământul universitar”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, joi, de UB.

Potrivit sursei citate, boala profesoarei poate fi tratată printr-o intervenţie agresivă cu Zelboraf, tratamentul cu citostatice, recomandat în regim de urgenţă, fiind de ultimă oră şi acordând 80% şanse ca tumora să se restrângă, iar durerile să se diminueze considerabil.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont