Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti este o instituţie publică, cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Această instituţie urmăreşte, promovează şi asigură cadrul organizatoric necesar pentru desfăşurarea de activităţi în domeniile cultural – artistic, educaţiei non – formale- interdisciplinare, informare – conştientizare, divertisment care au ca grup ţintă comunitatea studenţilor şi tinerii în general.

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti îşi propune să contribuie la educarea şi formarea studenţilor şi tinerilor prin mijloace specifice domeniului cultural artistic şi ale educaţiei non-formale şi să promoveze în rândurile acestora valorile cultural artistice şi ale ştiinţei. De asemenea, să asigure o ofertă şi un cadru pentru divertisment şi petrecerea timpului liber.

Te poţi implica în activităţile Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti:

– devenind membru al formaţiilor: Ansamblul Folcloric DOINA, Teatrul studenţesc PODUL, Compania de Artă STUDIO 24, Grupul coral SOUND;
– participând la cursurile de: limbi străine, fotografie, ghizi montani;
– petrecându-ţi timpul liber şi participând la: stagiuni teatrale, spectacole de muzică, expoziţii, festivaluri, cicluri de conferinţe, concursuri;
– beneficiind de serviciile: închiriere de săli de seminarii, proiecţii
– implicându-te ca voluntar în organizarea a diferite festivaluri şi concursuri

detalii pe www.ccs.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont