Pentru completarea cunoștințelor în domeniul informaticii, academia  Credis  vine  cu  o  ofertă  diversă  de  cursuri extracurriculare. Rețelistică,  programare web, programare orientată obiect, dar și graphic design și antreprenoriat sunt ariile principale acoperite de cursurile propuse – normale sau în regim intensiv.

La cea mai mare academie Cisco din țară și a doua pe plan mondial după numărul de cursanți pot fi urmare cursurile: IT Essentials I și II,  CCNA, CCNA Security, CCDA, CCNP, CCDP, CCENT, chiar și
CCIE și CCAr, etc. De asemenea, mai pot fi urmate cursuri Java –  Basic și Advanced, PHP 5.3 și Zend PHP 5.3, cursuri de Linux, Microsoft dar și Adobe Photoshop CS5.
Credis este și centru Pearson VUE de testare încă din anul 2006, astfel că permite tuturor cursanților,  absolvenți  sau  nu  ai  academiei  Credis,  să  susțină  examene  de  certificare  cu recunoaștere internațională.  Conform parteneriatului global Cisco-Pearson VUE toate examenele de certificare Cisco se pot susține doar în acest tip de centre de testare, nici o altă firmă nefiind
autorizată de către Cisco să susțină examene de certificare.
In cadrul academiei cursantii au oportunitatea sa lucreze alaturi de instructori certificati internationali pe sisteme si echipamente care se folosesc in prezent in cadrul companiilor. „Premiul de excelenta” obtinut la Gala Premiilor ROCS 2010, „Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania, „Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate” dedicata acestui domeniu si „Best Local Academy of the year” in 2007 sunt cateva din distinctiile care dau valoare activitatii prestate de Academia Credis.

Cursuri CISCO

Ca student poti participa la oricare dintre cursurile oferite de catre Academia Credis avand urmatoarele optiuni:
Optiunea 1

Te inscrii individual, direct la Academie optand pentru varianta standard sau intensiva* a cursurilor. La inscriere ai posibilitatea de a opta pentru intervalele orare (dimineata, seara, weekend) in care poti participa la laboratoare. Programul flexibil al cursurilor iti permite sa parcurgi materia in ritm propriu avand posibilitatea de a termina cursul mai rapid sau mai lent. Cursurile disponibile in aceasta varianta sunt:

  • IT Essentials : PC Hardware and Software
  • CCNA Discovery
  • CCNA Exploration
  • CCNA Voice
  • CCNA Security
  • CCNA Wireless
  • CCNP
  • CVOICE

Optiunea 2

Aceasta optiune se adreseaza celor care doresc sa urmeze cursurile:

IT Essentials : PC Hardware and Software
Clasele pentru aceste cursuri se formeaza 2 doua ori pe an in octombrie/noiembrie si ianuarie/februarie.

Pentru inscrierea la aceste cursuri puteti sa optati pentru oricare dintre liceele partenere sau sa va inscrieti direct la sediul Academiei unde vor participa elevi de la liceele bucurestene cu care Academia nu are parteneriat.
In lista de licee partenere gasiti contactele profesorilor coordonatori si puteti sa cereti mai multe informatii.
Servicii oferite

Academia Credis poate oferi cursurile programului CISCO atat in regim standard cat si in regim intensiv*. Pe langa oferta de cursuri Academia Credis a pregatit o serie de servicii aditionale pe care le ofera cursantilor fara nici un cost suplimentar. Cursurile in regim intensiv se organizeaza doar in anumite perioade. Pentru informatii va rugam trimiteti un mail la cisco@credis.ro.

Așadar, dacă doriți să acumulați mai multe cunoștințe decât cele pe care le puteți descoperi în cadrul Facultății de Matematică și Informatică, acest tip de cursuri este soluția ideală , însoțite bineînțeles de certificările internaționale care să ateste acest fapt. detalii pe cisco.credis.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont