A VIII-a editie a IEAS, singurul eveniment tehnic din Romania dedicat industriei de echipamente electrice, electronice si automatizari, va avea loc la Palatul Parlamentului in perioada 11-14 Sept.2012.

Editia urmatoare va aduce un plus valoare evenimentului, prin elemente de noutate. Astfel IEAS va avea o structura unica in Romania si va aduce in prim plan interesele companiilor pentru piata de profil. La IEAS 2012 veti gasi proiecte de amploare, va fi o editie cu totul speciala, interactiva, nelipsind insa elementele de baza din structura sa, care l-au consacrat si l-au plasat in randul evenimentelor de top.

În perioada târgului au loc evenimente tehnice menite să aducă în atenție subiectele de interes pentru piața de energie, echipamente electrice și de automatizari industriale. În sala Nicolae Bălcescu se va desfașura Congresul de Energie și de Echipamente Electrice din România, CEEER. În cadrul congresului se vor dezbate urmatoarele teme: Integrarea energiei regenerabile, eoliene și fotovoltaice în sistemul energetic național|Stadiul actual al energiei regenerabile|Exportul de energie|Probleme de mediu ale energiei românești: perspective și soluții.

Descarca aici invitatia de participare!

De asemenea partenerii evenimentului CNR-CME și IRE vor susține conferințe și mese rotunde în zilele 13 și 14 Septembrie a.c. în aceeași sală, Nicolae Balcescu.

Conferinţele tehnice vor aduce şi anul acesta în prim plan informaţii de ultimă oră, un schimb de idei susţinut de specialiştii de referinţă din domeniul energetic şi activităţi interactive realizate de cele mai importante companii din acest sector.

IEAS este un targ tehnic ce adună vizitatori din urmatoarele zone: ingineri, electricieni, automatiști, constructori, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti din domeniul petrol si gaze, reprezentanti din domeniul transporturilor, industria auto, industria mecanica, reprezentanți din segmentul energiei electrice și al distribuției, forumuri de interes din industrie și alții.

Toţi vizitatorii şi participanţii la conferinţe au accesul liber în cadrul evenimentului. Pe site-ul www.ieas.ro puteti afla mai multe detalii!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont