În prezent, campusul privat West Gate Studios este locuit de aproximativ 1.800 de tineri, de diferite naționalități. La patru ani de la inaugurare, West Gate Studios, primul campus studențesc privat, are o rată de retenție de 80%, numărul unităților de locuit crescând în perioada 2009-2013 de la 375 la 925 de garsoniere și apartamente.

Compania Genesis Development a inaugurat în anul 2009 primul bloc din cadrul campusului West Gate Studios, amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. West Gate Studios a fost extins cu încă două blocuri în anul 2011, respectiv 2012, în prezent campusul totalizând 925 de unități de locuit.

„Rata de retenție a West Gate Studios este de 80%, acesta fiind procentul de studenți care și-au reînnoit în fiecare an contractele de cazare. În realitate, odată cu extinderea campusului, numărul studenților care și-au prelungit șederea în West Gate Studios a crescut”, a declarat Mihai Boite Operational Manager în cadrul West Gate Studios.

În prezent, în campusul studențesc West Gate Studios locuiesc aproximativ 1.800 de tineri de diferite naționalități: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Cei mai mulți dintre aceștia studiază la: Universitatea București (30% dintre studenții care locuiesc în West Gate Studios), Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (18%), Universitatea Politehnică (16%) și Academia de Studii Economice (15%).

Investiția totală în dezvoltarea celor trei blocuri din cadrul campusului West Gate Studios a fost de 58 de milioane de euro. Pe lângă cele 925 de unități de locuit, West Gate Studios mai include: teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, sală de evenimente, parcare interioară și exterioară și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

„Investim constant în facilitățile pentru studenți și încercăm să le oferim în cadrul West Gate Studios multiple opțiuni de petrecere a timpului liber, având în vedere că își petrec cea mai mare

parte a timpului în campus. În prezent, lucrăm la amenajarea unei săli de lectură”, a adaugat Mihai Boite.

Taxa de cazare în campusul West Gate Studios începe de la 80 de euro/loc/lună în cazul garsonierelor și de la 160 euro/cameră/lună pentru apartamente.

 

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Genesis Development este dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Compania a dezvoltat, de asemenea, parcurile de afaceri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. West Gate și Novo Park au obținut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri din România.

 

Contact media:                                                    

Sorina Florescu – Antonescu PR & CONSULTING

0726.914.482

sorina.florescu@antonescupr.com

http://www.antonescupr.com/

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont