AIESEC București invită studenții să descopere lucruri pe care nu le-au învățat în școală, prin participarea la un internship plătit în stăinătate.

Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se învață în școală!”, studenții din cele 14 orașe în care AIESEC este prezentă – Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara – vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunitățile aduse pe piață, adresate exclusiv tinerilor și studenților și se vor putea înscrie pentru un astfel de program până în data de 4 august.
Programul Global Internships se adresează studenților aflați în an terminal sau proaspăt absolvenți, ce doresc să câștige experiență în domeniul studiat. Programul vizează în special persoanele specializate în domenii precum IT, Pedagogie, Marketing, Management și Inginerie, care au cel puțin o experiență de lucru anterioară, fie aceasta pe durată scurtă sau lungă. Durata minimă a unui astfel de stagiu de practică este de 3 luni, iar cea maximă de 18 luni, iar aplicanții au libertatea de a-și alege una dintre cele 124 destinații posibile.
Pornind de la mesajul central pe care AIESEC încearcă să îl transmită studenților în țară, se pot regăsi ilustrații ce conțin învățături ale oricărei persoane plecate în străinătate, prin programul de internship-uri plătite, în diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orașe menționate anterior. Tinerii își pot face o fotografie lângă acele ilustrații, pe care dacă o postează pe Facebook cu hashtag-ul #vreausaplec#AIESECRomania sunt considerați aplicanți ai acestui program.
Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot accesa site-ul organizației: www.aiesecbucharest.ro sau paginile de Facebook: www.facebook.com/globalinternshipsub, www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania.
Contact:
Alexandra Hristea Catrinel-Beatrice Gheorghe
Vice-Preşedinte Comunicare Team Leader Public Relations
Unitatea Specializată pentru AIESEC București
Universitatea din București
Tel: +40 766 514 156 Tel: +40 751 208 960
E-mail: hristea.alexandra@aiesec.ro E-mail: gh.catrinelbeatrice@aiesec.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont