Cluburi pentru studentii din Bucuresti: Club Expirat

Expirat – str. Ion Brezoianu, nr 4. – Expirat este locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco etc şi o poţi face într-una din cele 2 încăperi. Expirat Club are 2 scene, Room 1 & Room 2, independente una de alta, cu bar şi dj
desk propriu. Te poţi plimba dintr-o parte în cealaltă cum doreşti, în funcţie de atmosferă, playlist sau oameni. Shoturi preparate fulgerător, cocktailuri aromate, bere rece, dans până la primele raze ale dimineţii şi mai presus de toate, atmosfera caldă şi prietenoasă! Vizitati www.expirat.org pt detalii legate de club Expirat!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont