parkday

RFI Romania organizează, pe 20 și 21 septembrie, pe strada Lipscani din Centrul Vechi, a IV-a ediție a Park(ing) Day(s), eveniment desfăşurat la nivel mondial. Scopul e de a atrage atenţia asupra lipsei spaţiului verde din marile aglomeraţii urbane. Pentru doua zile, betonul de pe strada Lipscani va fi acoperit de 600 m2 de gazon.

Copiii sunt așteptați, alături de profesori și părinți, la ateliere de pictură, dichisit sate tradiționale din carton, meșteșugit figurine din hârtie, precum și la spectacole de teatru cu Excelsior și Teatrul „Ion Creangă”.

Oamenii … mari vor avea ocazia să învețe pași de Salsa, să asculte muzică de odinioară, cântată la curțile boierești, interpetată acum live de trupa Trei parale, să se destindă cu o comedie savuroasă cu Jane Fonda, Geraldine Chaplin și Pierre Richard. (« Et si on vivait tous ensemble »).

Partenerii RFI pentru bunul mers al evenimentului Park(ing) Day(s) sunt Apa Nova București, Romprest, Fundatia Acvatot, ARCUB, City Garden, Chelgate Public Affairs & Public Relations, TV5 și România Liberă.

Participă: Editura Baroque Books & Arts, kika, Romstal, Romprest Security, școala de salsa „Love to dance”.

Despre Park(ing) Day

PARK(ing) Day este un eveniment mondial ce are loc în fiecare a treia vineri a lunii septembrie, fiind inițiat în 2005 în San Francisco. Misiunea PARK(ing) Day este să atragă atenţia asupra nevoii de mai mult spaţiu public, să genereze dezbateri despre cum este creat şi alocat spaţiul public şi să îmbunătăţească viaţa orăşenilor, măcar pentru o zi. Conceptul a fost adus în București de RFI România.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont