Facultatea de Automatica si Calculatoare pregateste ingineri specialisti in domeniile Ingineria Sistemelor si Calculatoare si Tehnologia Informatiei, pe baza unor programe de studii moderne, in care aspectele teoretice sunt imbinate cu excelenta practica.

Studentii facultatii beneficiaza de un mediu de invatamant competitiv care stimuleaza creativitatea, initiativa stiintifica si tehnica, dezvoltarea personala.

Planul actual de invatamant este rezultatul a peste 30 de ani de experienta si evolutie, pe durata careia a suferit mai multe modificari, urmarind indeaproape progresele inregistrate in Automatica si Calculatoare. Datorita cursurilor organizate de Facultatea de Automatica si Calculatoare, diploma acordata este echivalenta cu diplomele celor mai prestigioase universitati din lume.

Activitatea de cercetare din facultatea de Automatica si Calculatoare, precum si cea de proiectare, consulting si expertiza, sunt desfasurate in principal de catre catedrele de specialitate dar si de catre centrele de cercetare din cadrul facultatii, rezultatele din cercetare fiind un criteriu important pentru evaluarea aptitudinilor cadrelor didactice, fiind in consecinta monitorizate cu mare atentie.

Date de contact Facultatea de Automatică și Calculatoare – Politehnica Bucuresti

Adresa: Splaiul Independentei 313, cod postal 060042, sector 6, Bucuresti, corp ED 103-105

E-mail: dpopescu@router.indinf.pub.ro

Telefon: +4021-402 94 94

Fax: +4021-318 10 14

Website: acs.pub.ro


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont