Biblioteca Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti

Biblioteca de Matematică şi Informatică face parte din reţeaua celor 15 biblioteci filiale specializate care funcţionează pe lângă facultăţile Universităţii din Bucureşti, integrate organizatoric şi profesional în complexul BCU „Carol I”. De Biblioteca de Matematica şi- învăţământului matematic din ţara noastră: Nicolae Teodorescu, Victor Vâlcovici, Dumitru Pompeiu, Ermil Pangrati, Dan Barbilian, Grigore Moisil, Simion Stoilow.

Biblioteca pune la dispoziţia utilizatorilor două săli de lectură cu acces direct pentru cărţi (cu 60 de locuri), în care documentele sunt grupate pe domenii, precum şi o sală de lectură pentru publicaţii seriale (cu 23 de locuri), aflate la camera A102. Centrul de împrumut/eliberare permise este situat în camera A125. La sălile de lectură utilizatorii mai pot consulta temele pentru lucrările de licenţă, programe şi bibliografii pen- tru examenele de licenţă, pentru admiterea la masterat, pentru examenele de definitivat şi gradul didactic II, precum şi oferta de burse de studii în străinătate.

Actele necesare pentru obţinerea permisului de biblio- tecă sunt buletinul de identitate, carnetul de student şi o poză tip buletin. Eliberarea acestuia costă 15 RON / student, dar este gratuită pentru studenţii care au fost admişi ca olimpici. Permisul este valabil și pentru acce- sul la Biblioteca Centrală Universitară. Numărul maxim de publicaţii care se pot împrumuta este de 3, iar termenul de împrumut este de 20 de zile cu posibilitatea prelungirii lui, personal sau telefonic, dacă publicaţia nu este solicitată de un alt utilizator. Amenda pentru nerespectarea termenului de predare al unei publicaţii este de 1 RON/zi lucrătoare.

Centrul de împrumut are pro- gram între orele 9:00 şi 15:00 în zilele de luni, marţi, joi, vineri şi de la 13:00-19:00 în ziua de mier- curi, iar sala de lectură este deschisă de la 8:00 la 19:00 de luni până vineri şi de la 8:00 la 14:00, sâmbătă. Pentru informaţii suplimentare, poţi ac- cesa adresele http://fmi.unibuc.ro/ro/bibliotecă/ informaţii_biblioteca/ sau http://www.bcub.ro.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont