Cluburi pentru studentii din Bucuresti: Club Vivid

Vivid    – str. Lt. Stefan Marinescu, nr.2 – Club Vivid , deschis recent in pesajul cluburilor bucurestene isi intampina clientii   cu o atmosfera inedita, originala inspirata din cultura Pop-Art.

Genurile musicale se impletesc cu succes in conceptul de     ‘All   Time   Greatests   Hits   &   Live   Concerts’.   Dotarile   tehnice   sunt   impresionante   fiind   dotat   cu   un   sunet   puternic,   clar,   reglat   pentru   conversatie   si   lumini   de   spectacol.Instalatia  de   extragere   a  fumului   este  foarte   eficienta  asigurand  o   ambianta placuta fumatorilor si nefumatorilor. Piesa centrala a clubului este barul, de mari dimensiuni, potrivit pentru  distractie, flirt, socializare fiind dotat cu plasme, lumini, decoratiuni pop-art.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont