Ajunși în pragul sesiunii de vară, punem punct seriei Conferințelor Alumnilor din acest an  universitar, dar doar pentru a reveni  din  toamnă.  Miercuri,  29  mai  2013, în  Sala de Lectură a  Bibliotecii Facultății de Litere, începând cu  ora 17.00, este rândul  colectivului  de la  Catedra de  Studii Europene să își reunească alumnii, studenții și profesorii în cadrul deja familiar al celei de-a  șaptea  ediții a  Conferințelor Alumnilor, eveniment  lunar inițiat și susținut îndeaproape de Centrul  Studențesc de Comunicare al Facultății de Litere.
Vă invităm să luați parte la un nou dialog între generații pe tema experiențelor studențești,  a ascensiunii în carieră şi a provocărilor  lansate  de domeniul de activitate,  care își propune și cu  această ocazie să îi aducă împreună pe alumnii Facultății de Litere și pe actualii ei studenți.

Invitaţii sunt, așa cum v-am obișnuit deja,  doi dintre absolvenţii  de succes ai  specializării  Studii Europene  din cadrul Departamentului de Studii  Culturale  al Facultății de Litere. Este vorba  despre Tudor Iliescu și Cristina Stanca. Moderată de  lect.  univ. dr.  Miroslav Valeriu Tașcu-Stavre  și de  Andreea Gușă,  studentă a  specializării  Studii  Europene,  întâlnirea  se  vrea  a  fi  o  dezbatere  care  să  antreneze  atât  alumnii  invitați în calitate de vorbitori, cât mai cu seamă publicul participant, în discuții pe marginea unor  teme  și  subiecte  de  mare  interes  pentru  studenții  de  astăzi  ai  facultății  și  specializării  noastre,  precum:  utilitatea unui parcurs universitar în domeniul studiilor europene,  importanța practicii de  specialitate  și  a  internship-urilor  în  domeniu,  posibilitatea  înființării  unei  asociații  a  alumnilor  specializării.
Vă aşteptăm cu mare drag!
Centrul Studenţesc de Comunicare Facultatea de Litere

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont