Preşedintele Asociaţiei Editorilor din România, Grigore Arsene, alături de ambasadorul Elveţiei în România, Jean-Hubert Lebet, şi preşedintele Uniunii Editorilor, Mario De Mezzo, au tăiat, miercuri, panglica în semn de deschidere a Salonului de carte Bookfest 2013.

„În această ediţie vor fi prezente peste 200 de edituri din România, cei mai importanţi autori, critici literari, ziarişti, oameni politici şi specialişti în diverse ştiinţe economice (..) Vor fi multe activităţi, veţi putea viziona filme de artă, vor fi concerte de jazz şi vom avea lecturi publice la librăria Humanitas de lângă Cişmigiu. Totodată, vor fi multe tombole, iar intrarea este liberă graţie Ministerului Culturii”, a spus Grigore Arsene, miercuri, la deschiderea Bookfest 2013.

Circa un milion de volume au pregătit editurile participante la cea de-a opta ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, care se desfăşoară în perioada 29 mai – 2 iunie, în complexul Romexpo din Bucureşti.

Cei peste 200 de expozanţi – cele mai importante edituri şi distribuitori de carte din România – se desfăşoară pe 10.000 de metri pătraţi, în pavilioanele C1-C5 din complexul Romexpo.

Neagu Djuvara, Lucian Boia, Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Lucian Croitoru sunt doar câteva dintre personalităţile care şi-au anuntat prezenţa la Bookfest 2013, alături de 24 de autori şi profesionişti ai cărţii prezentaţi de invitatul de onoare al ediţiei, trioul Germania, Austria şi Elveţia.

Programul de vizitare este: miercuri şi joi, între orele 10.00 şi 20.00, vineri şi sâmbătă, între 10.00 şi 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului la Bookfest este liberă.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest este o manifestare de tradiţie organizată de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, cea mai importantă confederaţie patronală din mediul editorial românesc. Bookfest s-a impus încă de la prima ediţie, în 2006, în spaţiul cultural ca un eveniment care promovează lectura şi accesul consumatorilor de carte la produsele editoriale de calitate. Partenerul evenimentului este Ministerul Culturii

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont