Ingrediente:
• Mere
• Zahar
• Scortisoara
• Miere
• Rom sau cogniac

Peste merele curatate de cotor, adaugam zaharul, ca niste fulgi de zapada si dam la cuptor la foc portivit.

Dupa aproximativ 10 minute, incepe sa ne imbie mireasma. Acesta este semnalul care ne anunta ca trebuie sa le scoatem un pic din cuptor si sa adaugam dupa preferinte scortisoara, miere si putina apa sau rom. Le mai lasam apoi 10 minute la rumenit si sunt gata.

Pentru a ne convinge ca sunt tocmai bune, le incercam cu o scobitoare.
Daca sunt moi, le lasam doar un pic la racit apoi le stropim cu siropul rezultat.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont