Acum ca a trecut vara si nu ai facut o noua aprovizionare inca, aceasta reteta vine sa te scoata din dilema: “As manca ceva bun, dar nu stiu ce!”
Ai nevoie de (pentru 2 persoane):
4 linguri sos de rosii, sos de pizza sau de spaghetti *(daca se poate, cu telina si oregano)
200g branza sarata sau cascaval
200 g piept de pui prajit si taiat marunt (poate fi si porc)
200g ciuperci taiate (palarii si picioruse)
aluat foietaj sau lipii subtiri, libaneze.
Mod de preparare:
1. Incalzeste cupotorul la foc mare, apoi intinde foaia de aluat si tai-o in 4 sau foloseste 4 lipii.
2. Pe acestea, pune cate o lingura de sos de rosii/pizza/spaghetti.
3. Deasupra pune carnea prajita taiata marunt si ciupercile, precum si branza.
4. Ruleaza aluatul sau lipia astfel incat ingredientele sa stea bine inauntru si sa nu curga.
5. Coace la foc mare timp de 15-20 de minute.
Serveste cu salata verde proaspata.