Scoala de afaceri pe 3 si 4 noiembrie in Constanta

Seminariile „Şcolii de Afaceri“ sunt organizate joi şi vineri, începând cu ora 14.00, în aula mică a Liceului Teoretic Ovidius.

Cine va participa la seminarii?

Vor participa 30 de tineri cursanţi care vor învăţa cum să transpună o simplă idee într-un plan de afaceri.

Cursurile sunt organizate de Centrul Europe Direct găzduit de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Constanţa în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Liceul Teoretic Ovidius Constanţa şi Centrul de Resurse pentru Educaţie Economică.

Ce vor invata participantii?

Cei 30 de tineri cursanţi vor învăţa cum să transpună so implă idee într-un plan de afaceri şi cum să găsească surse de finanţare. Ei vor primi şi materiale informative pe care să le studieze.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont