Cele mai bune gadget-uri gratuite in Windows 7

Gadget-uri-le în Windows 7 pot face mai mult decat spectacol , puteti avea la indemana date despre vreme sau stiri.

Multe gadget-uri sunt utile ca instrumente de monitorizare de sistem, care ţin evidenţa in Windows 7 cum ar fi resurse CPU, memorie, utilizare de hard disk şi de reţea.

Student pe net va prezinta cele mai bune – si gratuite gadget-uri pentru Windows 7 , care pot fi folosite pentru a ajuta la a ţine evidenţa resurselor sistemului.

 

1. CPU Meter Gadget
“Gadget CPU Meter – Windows 7 Gadget”

CPU Meter gadget pentru Windows 7 afişează două cadrane – una care urmareste utilizarea sistemului dvs. CPU si o alta care urmareste utilizarea memoriei fizice, atât în format de procente.

Dacă vă place să urmăriţi cât de multă memorie şi CPU este utilizat la un moment , puteti sa incercati cu placere acest gadget.

2. DriveInfo Gadget
“Gadget DriveInfo – Windows 7 Gadget”

Gadget-ul DriveInfo pentru Windows 7 monitorizează spaţiul liber disponibil pe una sau mai multe drive-uri hard a PC-ului. Se afişează spaţiul liber în ambele GB şi procentuale. Gadget-ul DriveInfo este foarte uşor de configurat şi este un plus deosebit de atractiv pentru dvs.

Gadget-ul DriveInfo este disponibil ca o descărcare gratuită de Windows Live Gallery pentru desktop Windows 7 sau Windows Vista Sidebar.

Dacă verificaţi frecvent spaţiul liber disponibil pe hard disk, gadget-ul DriveInfo va salva cu siguranta ceva timp.

3. System Control A1 Gadget
“Control System Gadget A1 – Windows 7 Gadget”

Gadget System Control A1 este un fantastic de resurse monitor gadget pentru Windows 7. Acesta piese încărcarea procesorului şi memorie usage.

Sistemul de gadget A1 Control este disponibil gratuit de la Windows Live Gallery.

Cel mai bun lucru despre gadget Sistemul de Control A1 este că suportă până la 8 nuclee de procesare, ceea ce face pe deplin compatibile cu cele mai recente procesoare multi-core. Interfaţa este superba, precum şi care ajuta la echilibrarea în faptul că nu există absolut nici o opţiune de utilizator.

4. Xirrus Wi-Fi Monitor Gadget
“Xirrus Wi-Fi Gadget Monitor – Windows 7 Gadget”

Cel mai bun lucru despre Wi-Fi Xirrus gadget Monitor pentru Windows 7 este ca e cool. Puteţi vedea disponibile conexiuni de reţea fără fir, verificaţi cu acoperire wireless, si multe altele într-o interfaţă unică.

Xirrus Wi-Fi Monitor cutii o mulţime de informaţii utile într-un singur gadget, poate prea mult. Pentru mine, Xirrus Wi-Fi gadget Monitor pare un pic mai “groi”, cu ecran radar de funcţionare tot timpul şi imens Xirrus logo-ul. Totusi, este gadget puternic şi s-ar putea găsi foarte util.

Xirrus Wi-Fi gadget Monitor este o descărcare gratuită de Windows Live Gallery.

5. CPU Meter III Gadget
“CPU III Gadget Meter – Windows 7 Gadget”

CPU Meter III este, ati ghicit,un masurator de CPU pentru Windows 7. În plus faţă de urmărirea utilizarea procesorului, CPU Meter III piese, de asemenea, utilizarea memoriei.

Nu e nimic special despre care CPU Meter III – aceasta piese doar un singur procesor şi ecran metru nu este la fel de lustruit ca alte gadget-uri similare.

6. Uptime Gadget
“Gadget Uptime – Windows 7 Gadget”

Gadget-ul Uptime Windows, ţine evidenţa cât timp sistemul Windows 7 a fost pornit. Asta e tot ce face. Se resetează de fiecare dată când sistemul este repornit.

Gadget-ul Uptime este de asemenea disponibil ca o descărcare gratuită de Windows Live Gallery.

Sistemul de trackers uptime sunt utile pentru a arăta cât de stabilă (sau instabile) este un sistem de operare, deoarece este un sistem instabil sau erori va trebui restartat, de obicei, în mod regulat.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont