Centrul de Limbi Straine a fost infiintat în anul 2002 de Fundatia România de Mâine, în cadrul Universitatii Spiru Haret.

Centrul organizeaza cursuri de limbi straine pentru diferite niveluri (incepator, mediu si avansat) venind astfel în întampinarea exigentelor academice si a cerintelor din ce în ce mai mari impuse la ora actuala pe piata muncii.

Limbile straine predate în cadrul Centrului de Limbi Straine sunt: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, araba si japoneza.

La acestea se adauga un set de cursuri specializate cum ar fi: limba engleza pentru afaceri (BEC) sau limba franceza pentru diplomati, cât si cursuri de pregatire pentru testele Cambridge FCE si Cambridge CAE.

În prezent, Centrul de Limbi Straine din cadrul Universitatii Spiru Haret organizeaza testarea în vederea obtinerii certificatelor de competenta lingvistica ECL http://www.ecl.org.ro/.

Pentru informatii suplimentare si înscrieri, va rugam sa accesati unul din link-urile de mai jos:

TESTARI:

CURSURI INTENSIVE DE LIMBI STRAINE:

CURSURI SPECIALIZATE DE LIMBI STRAINE:

Discours Diplomatique de Langue Français Business English BEC – Business English Certificate Cambridge FCE – First Certificate in English Cambridge CAE – Certificate in Advanced English


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont