Camine pentru studenti modernePrimul complex studentesc privat din Romania, va costa 40 milioane euro si se va numi complexul studentesc West Gate Studios
Dezvoltatorul imobiliar Genesis Development a investit in jur 40 milioane de euro pentru constructia unui complex studentesc privat in cartierul Militari din Bucuresti si va fi primul de acest gen din Romania.

Tarifele vor fi urmatoarele:
-de la 80 de euro/persoana/luna, fara a fi incluse intretinerea lunara si pretul unitatilor contorizate individual.

-pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri patrati, plus balcon) pretul standard e de 120 de euro/persoana/luna, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri patrati, plus balcon) chiria ajunge pana la 180 de euro/persoana/luna.

-pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 297,5 euro/persoana/luna.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont