Dintotdeauna oamenii frumosi isi aleg parteneri frumosi, iar cei care nu au o fata perfecta au parteneri asemenea lor. Intr-adevar, mai rar vezi pe strada o fata frumosa cu un baiat urat, sau invers ( mai sunt si exceptii desigur).

La aceeasi concluzie au ajuns si cei de la  Scoala de Stiinte si Arte Media Sloan, din SUA, in urma unui studiu efectuat.

Tot acest studiu sustine ideea ca oamenii care nu au un aspect fizic de invidiat pun accent pe partea interioara a oamenilor, precum simtul umorului.
Spre deosebire de femei, aspectul fizic conteaza mai putin la barbati, acestia sunt mai putin preocupati de aspectul lor atunci cand trebuie sa-si aleaga partenera de viata.
In urma unui alt studiu efectuat recent, cercetatorii au reusit sa defineasca si ce inseamna frumusetea. In general, un om frumos trebuie sa aiba ochi mari, fata cu trasaturi de bebelus, simetrie a corpului si o pondere a taliei specifica, in functie de sex.
Studiul a durat 10 zile, timp in care voluntarii trebuiau sa acorde note pe o scara de la unu la zece, unor persoane care treceau prin fata lor si sa aleaga cu cine vor sa iasa in oras. In general, subiectii au ales sa iasa in oras cu cei asemenea lor ca aspect. Singura exceptie a fost la barbati, unii dintre ei dorind sa iasa in oras cu femei mai atragatoare decat ei.

S-a observat ca cei care au dat note mari s-au dovedit a fi foarte selectivi, in schimb cei care au dat note mici aveau o viata sentimentala dezastruoasa si erau dispusi sa iasa la intalnire cu oricine.

Cum iti alegi perechea potrivita?

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont