In vederea insusirii unor cunostinte practice in  sectorul financiar-bancar, inca din perioada facultatii, Institutul Bancar Roman organizeaza, si pentru studenti,  incepand cu luna octombrie 2012, inclusiv in cadrul Centrului Regional pentru Regiunea 2 Sud-Est, cu sediul la Constanta, următoarele programe profesionale la distanta:

*Curs cu recunoastere europeana (durata 5 luni: octombrie 2012 – februarie 2013)

Certificatul Bancar European – emis de EBTN (European Banking & Financial Services Training Association), cel mai solicitat program -990 lei

Cursuri de formare (durata 3 luni: octombrie 2012 – ianuarie 2013)

§       Strategii de fidelizare a clientilor serviciilor financiare – NOU- 729 lei

§       Riscul operational si riscul reputational – NOU- 729 lei

Finantarea IMM-urilor si a microintreprinderilor

§       Comunicare si Negociere – 729 lei

§       Finantarea Comertului International. Modelul EXIMBANK– 729 lei

 §       Retail Banking– 729 lei

Cursuri de specializare (durata 5 luni: octombrie 2012 – februarie 2013)

§       Management si Marketing Bancar– 810 lei

§       Analiza Riscului in Activitatea de Creditare-810 lei

§       Piete Financiare si Operatiuni bancare internationale-810 lei

Absolvirea acestor 3 cursuri de specializare conduce la obtinerea Diplomei Bancare, semnata de Guvernatorul BNR, atestind un nivel de pregatire bancara la standarde performante.

Un avantaj major al programelor in sistem la distanta consta in posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub indrumarea unor experti (specialisti din sistemul financiar-bancar), fara a fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala, cursurile la facultate.

Cursantii au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, in cadrul fiecarui program expertii acordand 1- 5 consultatii la clasa, conform unui program prestabilit.

Înscrierile se efectuează pana la data de 31 octombrie 2012.

Lansarea programelor va avea loc în data de 10 noiembrie 2012.

Pentru emiterea de către IBR a certificatelor de absolvire/specializare, absolvenţii vor trebui să achite, suplimentar, 30 lei; pentru Diploma Bancară, taxa de emitere este de 90 lei. Pentru cursul Certificatul Bancar European se emite certificatul de către EBTN (European Banking & Financial Services Training Association). Pentru emiterea acestuia, absolvenţii vor trebui să  achite, suplimentar, contravaloarea în lei a 50 euro.

Participanţii care decid să urmeze ciclul celor trei programe de specializare şi care se finalizează cu obţinerea Diplomei Bancare, beneficiază de o reducere de 5%, pentru al doilea, respectiv 10% din taxă, pentru al treilea program.

Pentru programele Management şi Marketing Bancar, Analiza Riscului în Activitatea de Creditare şi Pieţe Financiare şi Operaţiuni bancare internaţionale, se poate plăti în 3 rate egale. Pentru restul programelor se poate plăti în 2 rate egale.

In tariful programelor sunt incluse manualele în format electronic – CD.

Pentru inscriere se va utiliza formularul de inscriere de pe site-ul www.ibr-rbi.ro, urmand ca dupa trimiterea acestuia insotit de documentele indicate, in baza confirmarii primite sa se procedeze la efectuarea platii primei rate.
Contul IBR este deschis la Banca Românească SMB: RO 07 BRMA 0700 0708 9470 0000.

Amănunte cu privire la derularea programelor şi a procedurilor de înscriere pot fi obţinute consultând web-site-ul IBR la adresa: www.ibr-rbi.ro sau la adresa e-mail:  ibr.rbi.ct@gmail.com, telefon:  0748.886.824, 0743017397.

Cu toata disponibilitatea,

Magdalena-Maria Grosu

Coordonator Regional


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont