De ce sa faci facultatea in strainatate?

Tot mai multi romani isi trimiti copii la studii in strainatate. Stiu este o decizie cu un puternic impact financiar dar si avantajele sunt nenumarate.

Data fiind situatia economica din tara noastra, coruptia, locurile de munca limitate, instabilitatea joburilor studiile in strainatate pare alegere cea mai buna nu?

Experienta studiilor in strainatate este considerata ca fiind una cu adevarat valoroasa iar posibilitatea de a ramane in tara respectiva creste.

Romania, o tara frumoasa, pacat ca e locuita…?

Sper ca sunteti de acord cu mine ca studiile realizate in cadrul unor institutii prestigioase de invatamant din afara pot oferi o multime de oportunitati de care tinerii nu pot beneficia in Romania – conditii mai bune de studiu, un alt stil de predare (bazat mai mult pe practic decat pe teoretic), contactul cu o alta cultura, alte idei, alte mentalitati, alta limba.

Toate acestea ajung sa modeleze caracterul si viziunea asupra vietii a celor care petrec o perioada destul de mare la studii in afara, iar la intoarcerea in tara (in cazul in care aceasta mai are loc), tinerii in cauza sa aiba mai multe sanse decat cei care au optat pentru studiile in tara.

Tu ce ai alege? O facultate in tara sau ….

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont