Camera camin far umc

Cămin studenţesc A2


Spaţiile de cazare sunt situate la etajele IV, V şi VI ale imobilului ce reprezintă sediul univesităţii.
Are o capacitate de cazare normată de 97 de locuri (31 de camere x 3 locuri/cameră şi 2 camere x 2 locuri/cameră).
În perioada decembrie 2004 – septembrie 2007, au fost executate lucrări de reparaţii capitale şi reabilitare care au condus la asigurarea unui standard ridicat al condiţiilor de desfăşurare a activităţilor didactice şi de cazare.
Unităţile de cazare sunt structurate şi dotate la standardele actuale respectiv, băi pentru ficare unitate de cazare precum şi mobilier şi cazarmament achiziţionat în anul 2007

Cămin studenţesc Far 3
Situat în Constanţa, Aleea Timonei, nr. 6, cu o capacitate de cazare normată de 278 locuri de cazare (90 camere x 3 locuri/cameră, 4 apartamente x 2 locuri/apartament). Unităţile de cazare sunt structurate şi dotate la standardele actuale respectiv, băi pentru fiecare unitate de cazare precum şi mobilier şi cazarmament achiziţionat în anul 2008.

În perioada mai 2007 – ianuarie 2008, în acestă locaţie au fost derulate lucrări de reparaţii capitale care au inclus şi recompartimentarea spaţiilor existente, vizând alocarea pe fiecare nivel a unor spaţii pentru preparat hrana, sevit masa, spălătorii şi săli de lectură.

Spaţiile nou create sunt dotate cu echipamente noi, specifice destinaţiei acestora:
a. spaţiile pentru pregătit hrana: mobilier, frigidere, maşini de gătit, hote, cuptoare
b. spaţiile de servit masa: cu mobilier, veselă;
c. spălătoriile: maşini de spălat rufe, storcătoare de rufe, mese cu fier de călcat
d. sălile de lectură: mobilier şi echipamente informatice

Căminul este dotat cu instalaţie de alarmare la incendiu şi supraveghere video.

Activitatea căminelor studenţeşti este reglementată de Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea căminelor studenţeşti din Universitatea Maritimă din Constanţa.
Cazarea se efectuează prin încheierea unui Contract individual de închiriere şi este condiţionată prioritar de performanţele universitare ale studenţilor şi de situaţia socială. Pe perioada vacanţelor, studenţii pot beneficia de cazare în căminele universităţii în cazul în care fac dovada că sunt angajaţi iar contravaloarea taxei de cămin este cea nesubvenţionată.
În perioada de vară căminele studenţeşti pot fi folosite în regim hotelier, pentru cazarea studenţilor din cadrul altor universităţi, aflaţi în practică, precum şi pentru cazarea invitaţilor şi participanţilor la evenimente organizate de Universitatea Maritimă din Constanţa.
Cantina UMC
Spaţiul are o suprafaţă de 214,00 mp.

Program de funcţionare zilnic, în intervalul orar: 7.00- 22.00.

Locaţia oferă posibilitatea de a sevi masa 85 de persoane simultan.

A fost amenajată în anul 2008, are un grad de dotare corespunzător standardelor actuale şi răspunde cerinţelor de estetică, funcţionalitate şi de igienă publică.

Studenți beneficiază de un meniu complet zilnic la un pret minim

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont