Toate au fost bune si frumoase, ai crezut ca ai gasit partenera perfecta si ai mai facut si greseala de a oficia relatia…

Bietul de tine… Oare cat de naiv trebuie sa fi fost cand ai comis aceasta greseala aproape ireversibila… ?

Te si vad acum cateva luni, in culmea extazului cand, dupa lungi insistente din partea ei te-ai dus cu inima stransa si ai cumparat un inel…

Si ai facut si rezervari la restaurantul ei preferat cu preturi pe masura… lui Bill Gates. Si, ca un copil lipsit de experienta si tinut departe de tot ceea ce presupune viata, i-ai oferit inelul… in schimbul traiului in doi.

Si ea, cu lacrimi in ochi a spus „da…”.

STOP CADRU!!! Aici filmul se rupe…

Baia de gheata

Certurile au inceput sa apara odata cu pregatirile de nunta. Ca vrea flori nu stiu de care, ca vrea te miri ce rochie, te miri ce invitati si te miri ce locatie.

Dar tu, ai acceptat senin toate aceste capricii, stiind ca va veni si randul tau. Si a venit…

A vrut trandafiri… de aceea trebuie sa stea in bucatarie in miros de mancare. A vrut un restaurant cochet… de aceea trebuie sa se ocupe in exclusivitate de curatenie. A vrut rochie excesiv de scumpa… de aceea se poate imbraca si acum tot cu ea sau o poate vinde sa-si cumpere alte haine. Ce, esti prost sa faci alte investitii?

In ciuda acestor greutati, sexul reusea mereu sa va impace si sa va faca sa credeti ca nu este atat de rau… pana intr-o zi.

Cruda realitate

De fapt, pana intr-o seara. Ziua nu mai faceati sex de mult…

Intr-o seara in care iti spune ca are o migrena. A mai avut si pana acum, dar pana la urma i-a trecut. Ea nu si nu… Si apoi vine o alta seara… cu alta migrena.

Incet-incet, sexul si migrenele actioneaza sinergic, asemeni unui sampon 2 in 1. Te trezesti ca nu le mai poti separa. Ca si cum ar fi disparut de pe piata samponul si balsamul. Te trezesti cu varianta mixta… care tie nu-ti place neam!

La un moment dat vei ajunge sa renunti… Fie la ea si sa cauti samponul in alta parte, fie la casatorie (mai greu), fie la… tine… renuntand de tot.

Ele castiga?

Asa se pare. Le oferi nunta de vis, gandindu-te ca apoi greutatile vor pica pe umerii ei. Insa, ea nu le considera greutati, caci, habar n-am, dar cred ca in ADN-ul femeilor scrie ca e OK sa aiba grija de tine. NU se supara, frate! Si asta este – game, set si meci ele!

Cand vine insa vorba de sex… nu le mai pasa. Au inventat ele migrenele. Dovada clara ca sexul nu le mai place. Oi fi tu sau ele de vina…? Nu mai conteaza! Tot ca ele vor face… Avantaj ELE, dar poti cere oricand remiza.

In incheiere va las cu o serie de citate celebre despre casatorie:

1. „Dar chiar vă rog, căsătoriţi-vă. Dacă găsiţi o soţie bună, veţi fi fericiţi. Dacă nimeriţi o soţie proastă, deveniţi filosofi” – Socrate

2. „Mariajul perfect are loc doar dacă femeia este oarbă şi bărbatul este surd” . Michel de Montaigne.

3. „Când un bărbat deschide uşa la maşină pentru soţia lui, ori maşina este nouă, ori soţia este nouă” – Prinţul Philip

4. „Faptul că doi oameni reuşesc să trăiască împreună zi după zi într-un mariaj este singurul miracol pe care Vaticanul uită mereu să-l recunoască” – Bill Cosby

5. „Am avut ghinion cu ambele mele soţii. Prima nevastă m-a părăsit, iar a doua nu” – Patrick Murray

6. „ Soţul perfect este un arheolog. Cu cât nevasta îmbătrâneşte, cu atât devine el mai interesat de ea” – Agatha Christie

7. „Un bărbat este incomplet până se căsătoreşte. Pe urmă este terminat complet” – Zsa Zsa Gabor

8. „Eu şi soţia mea am fost foarte fericiţi primii 20 de ani. Pe urmă ne-am întâlnit” – Rodney Dangerfield

9. „Dacă vrei să sacrifici admiraţia mai multor bărbaţi pentru criticile unuia singur, du-te şi te mărită” – Katherine Hepburn

10. „Dacă dragostea e oarbă, vine căsătoria şi restaurează vederea imediat” – George Lichtenberg

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont