Economiseste bani: Lista de banci cu cea mai buna dobanda la depozite – peste 7%

Piraeus Bank plăteşte o dobândă de 7,5% pe an clienţilor care îşi depun banii pe trei luni, în timp ce Bancpost bonifică depozitele cu scandenţ a la patru luni cu 7,25% pe an. Mai mult, clienţii care îşi ţin banii timp de cinci luni la Piraeus primesc o dobândă de 8% pe an.

Şi ciprioţii de la Bank of Cyprus garanteaza o dobândă de 7,25% pe an clienţilor care vin cu banii la bancă şi îi ţin într-un depozit pe o perioadă de trei luni. Grecii de la ATE Bank plătesc 7,15% pe an la depozitele pe trei luni, în timp ce Emporiki, o altă bancă deţinută de un grup elen, controlat la rândul său de francezii de la Credit Agricole, vine cu o dobândă de 7,15% pe an. Băncile cu acţionariat elen formează un grup aparte prin dobânzile generoase pe care le oferă la depozite de cel puţin doi ani încoace, în contextul în care de la Atena li s-a trasat directive clare în direcţia reducerii dependenţei de finanţările externe.

De asemenea Alpha Bank, cea mai mare bancă locală cu acţionariat elen, plăteşte o dobândă de 7% pe an la depozitele cu scadenţă atipică de 84 de zile (două luni şi jumătate). Puţin mai mult decât Alpha plătesc băncile de talie mică, precum CR Firenze sau Banca Feroviara, care au dobânzi de 7,15% şi respectiv 7,1% pe an la depozitele în lei pe trei luni.

La fel si Banca Feroviara desfăşoară până la sfârşitul lunii noiembrie o promoţie în care dobânzile la depozitele pe trei luni constituite în această perioadă urcă la 7,4% pe an.

Va informam ca Banca Românească  vine cu dobânzi de 7% pe an la depozitele pe trei luni, imediat sub acest prag plasându-se Banca Garanti, care plătesc 6,95% pe an clienţilor care îşi depun banii pe o perioadă de trei luni.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont