Este vorba  de un caz paranormal petrecut  in Moldova unde doua case din localitatea bacauana Lilieci par a fi bantuite de fantome. Locuitorii celor doua imobile s-au plans ca, de cateva zile, se aud voci amenintatoare, iar obiectele din casa se misca singure, geamurile se sparg din senin si asa mai departe… „Eu sunt Satana, am venit sa te omor!!!”
Totul a inceput intr-o duminica noapte, cand doi frati, Melentina Bocancea, de 78 de ani, si Mircea Hadambu, de 68 de ani, au auzit o voce groaznica care ii ameninta cu moartea. De atunci, cei doi oameni nu isi mai gasesc linistea si odihna. Iata ce spun acestia. „Am adormit cum fac de obicei, pe la ora 21.00, cand, deodata, am auzit o voce: «Eu sunt Satana, am venit sa te omor», apoi au inceput tam-nisam sa se sparga geamurile, unul cate unul. Se auzea ca un huruit. Am iesit si am vazut ca cele doua biciclete ale noastre, care erau rezemate de poarta, au inceput sa plece singure, una cate una si m-am speriat.  Mi-am facut repede cruce“, povesteste Mircea Hadambu.

„Am dat cu aghiazma, am chemat preotul, am aprins si lumanari, da’ stafia le stingea imediat“
Ceea ce a vazut bietul om nu pare a fi o viziune sau imaginatia lui, ci purul adevar. Omul este, dupa cate spun si vecinii lui, credincios, merge la biserica, n-a facut rau nimanui si nu stie cine l-a blestemat. Mai mult, conform satenilor, Mircea nu are probleme cu bautura si este un om cinstit, asadar nu ar putea inventa asa ceva.
Curios fapt este ca acelasi lucru se intampla, tot din acea fatidica duminica, intr-o alta casa, destul de apropiata, in care locuieste sora lui, Melentina Bocancea. „Casa-i veche, din ‘48, dar pana duminica n-a fost nimic. Au inceput insa deodata sa se miste lucrurile prin casa, geamurile sa cada si o voce care spunea: «Am sa va omor pe toti, n-aveti scapare». Ingrozita, batrana si-a chemat nepoatele sa o pazeasca. Astfel ca fetele au fost vrand-nevrand martore la scenele de groaza. „Tipetele fantomelor s-au intetit! Am dat cu aghiazma, am chemat preotul, da’ tot nimic. Am aprins si lumanari, da’ stafia le stinge imediat“, adauga Adina Carst, nepoata batranei.

Politia confirma existenta fantomei
Chiar si politistii din sat au asistat la aceste scene. „Zburau sticlele, de nu stiai de ce sa te mai feresti“, spune unul dintre politisti, naucit. Autoritatile au cercetat cele doua cazuri drept distrugere, deoarece din nicio casa nu a disparut nimic de valoare, in schimb locuintele arata ca dupa bombardament.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont