Pe 15 mai 2012 va fi lansat unul dintre cele mai aşteptate jocuri pe calculator care a fost amanat de către producători de mai multe ori – Diablo 3.

In mai se va lansa cel mai asteptat joc pe calculator - Diablo 3

Blizzard a anunţat că Diablo 3 poate fi acum precomandat de pe sit-ul lor.

Până pe 15 mai, fanii pot să comande jocul pe site-ul battle.net.

Cat va costa Diablo 3?

Preţul softului va fi de 60 de dolari, iar în momentul apariţiei din magazine, o ediţie specială va costa 100 de dolari. Aceasta  va fi special realizată pentru colecţionari si va conţine jocul şi două DVD-uri cu procesul de realizare al jocului, coloana sonoră şi o carte de 208 pagini, numită „Arta Diablo 3″. Pachetul va mai conţine şi un stick USB de 4 GB, cu versiuni complete ale jocului Diablo II şi Diablo II: Lord of Destruction.

Jocul va putea rula pe Windows XP, Vista şi 7, dar şi pe calculatoarele Mac.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont