Job studenti de acasa: A.W.Surveys (operator sondaje)

JOB STUDENTI, LUCRU ACASA la A.W.Surveys in Bucureşti

Descrierea postului

Vrei să faci bani dar nu-ți place să umbli la interviuri și să dai de șefi urâcioși? Vrei să fii liber în graficul de muncă, dar să ai un salariu stabil și bun? Vrei să stai acasă și să lucrezi și asta să nu îți afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ți-l ofer. Nici un fel de înșelătorie, sponsorizare de început sau taxă de start în afaceri… Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poți câștiga 75-100$ pe săptămână și mai mult dacă lucrezi mai mult. De ce ai nevoie? Internet și calculator conectat la Internet și un minim de cunoștințe în accesări de site-uri on-line … restul, depinde doar de tine și de cât de multă stăruință îți dai. Lucrul este mai mult legat de căsuța de e-mail.
Pentru informații suplimentare, trimite-ți un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail emilia_max@yahoo.com. Aceasta este șansa ta! Îți ofer șansa să câștigi sume substanțiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să trimiți mail-uri petrecandu-ți 2 -3 ore pe zi în fața calculatorului. Cu cât muncești mai mult cu atât câștigul va fi mai mare! Poți ajunge să câștigi chiar și 100-300$/ SĂPTĂMÂNĂ.

Cum poti candida pentru acest post:

Pentru informații suplimentare, trimite-ți un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail emilia_max@yahoo.com

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont